X

حبوبات بیشتر و گوشت قرمز کمتر: کارشناسان تغذیه بر دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده تاکید می کنند

آمریکایی‌ها باید لوبیا، نخود و عدس بیشتری بخورند و گوشت قرمز و فرآوری‌شده و سبزیجات نشاسته‌ای را کاهش دهند و در عین حال به محدود کردن قندهای افزوده، سدیم و چربی‌های اشباع‌شده ادامه دهند.

این توصیه‌ای است که روز سه‌شنبه توسط گروهی از متخصصان تغذیه منتشر شد که مسئول مشاوره با دولت ایالات متحده در مورد نسخه 2025 دستورالعمل‌های غذایی است که سنگ بنای برنامه‌ها و سیاست‌های غذایی فدرال را تشکیل می‌دهد.

اما این هیئت 20 نفره به نقش رو به رشد غذاهای فوق فرآوری شده که با مشکلات سلامتی مرتبط است توجهی نکرد و گفت شواهد کافی وجود ندارد که به مردم بگوید از آنها اجتناب کنند. و این گروه از به‌روزرسانی دستورالعمل‌های بحث‌برانگیز در مورد مصرف الکل خودداری کرد و این تجزیه و تحلیل را به دو گزارش خارجی که انتظار می‌رفت به زودی منتشر شود، واگذار کرد.

به گفته ماریون نستله، کارشناس سیاست غذایی، در مجموع، توصیه‌های دستورالعمل‌های غذایی 2025-2030 برای آمریکایی‌ها آشنا به نظر می‌رسد.

نستله در ایمیلی گفت: «به نظر می رسد این دستورالعمل مانند سایر دستورالعمل های رژیم غذایی از سال 1980 است: سبزیجات خود را بخورید و مصرف غذاهای سرشار از نمک، قند و چربی اشباع شده را کاهش دهید. این بیانیه خاص هیچ چیزی در مورد متعادل کردن کالری ها نمی گوید، در حالی که مصرف بیش از حد کالری، به ویژه از غذاهای فوق فرآوری شده، بزرگترین چالش برای سلامت آمریکایی ها است.

آنچه هیئت علمی در مورد رژیم های غذایی سالم گفت

گروه تغذیه به این نتیجه رسید که رژیم غذایی سالم برای افراد 2 سال و بالاتر از سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات، آجیل، غلات کامل، ماهی و روغن‌های گیاهی که چربی غیراشباع بیشتری دارند، بیشتر است.

در گوشت های قرمز و فرآوری شده، غذاها و نوشیدنی های شیرین شده با شکر، غلات تصفیه شده و چربی اشباع کمتر است. همچنین ممکن است شامل لبنیات بدون چربی یا کم چرب و غذاهایی که سدیم کمتری دارند و ممکن است شامل غذاهای گیاهی باشد.

دکتر فاطیما کودی استنفورد، متخصص چاقی بیمارستان عمومی ماساچوست که بخشی از این گروه بود، گفت: این پانل، که نزدیک به دو سال تشکیل شد، اولین گروهی بود که بر روی نیازهای غذایی آمریکایی ها از طریق آنچه “عدسی برابری سلامت” نامیدند، تمرکز کرد. گروه این به معنی در نظر گرفتن عواملی مانند درآمد خانوار، نژاد، قومیت و فرهنگ هنگام توصیه رژیم غذایی سالم بود. او در ایمیلی گفت، این کمک خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که این راهنمایی “گروه های مختلف جمعیتی را منعکس می کند و شامل می شود”.

این هیئت در مورد غذاهای فوق فرآوری شده یا الکل به نتیجه ای نرسید

غذاهای فرافرآوری شده شامل میان وعده ها، غلات شیرین و وعده های غذایی منجمد است که حدود 60 درصد رژیم غذایی آمریکایی ها را تشکیل می دهند.

این هیئت بیش از 40 مطالعه را مورد بررسی قرار داد، از جمله چندین مطالعه که ارتباط بین غذاهای فوق فرآوری شده و اضافه وزن یا چاقی را نشان داد. اما کارشناسان تغذیه نگرانی هایی در مورد کیفیت تحقیق داشتند و آنها را به این نتیجه رساندند که شواهد برای ارائه توصیه ها بسیار محدود است.

این تصمیم احتمالاً با دیدگاه‌های رابرت اف کندی جونیور، نامزد ریاست وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، که تضاد منافع احتمالی در میان اعضای پانل دستورالعمل‌های رژیم غذایی را زیر سوال برده و متعهد به سرکوب است، مغایرت دارد. در مورد غذاهای فوق فرآوری شده که به بیماری مزمن کمک می کنند.

این هیئت همچنین توصیه هایی را که پیشنهاد می کند مصرف الکل را به دو نوشیدنی یا کمتر در روز برای مردان و یک نوشیدنی یا کمتر در روز برای زنان محدود کند، اصلاح نکرد.

در سال 2020، آخرین باری که این دستورالعمل به روز شد، دولت توصیه مشاوران علمی برای توصیه مصرف کمتر الکل را رد کرد.

انتظار می‌رود دو گروه – آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی و کمیته‌ای از سازمان دولتی که بر سوء مصرف مواد نظارت می‌کند – گزارش‌هایی را در ماه‌های آینده درباره اثرات مصرف متوسط ​​الکل برای اطلاع‌رسانی دستورالعمل‌ها منتشر کنند.

آیا آمریکایی ها از دستورالعمل های غذایی پیروی می کنند؟

هیئت مشاوره تایید کرد که رژیم غذایی اکثر آمریکایی ها با دستورالعمل های فعلی مطابقت ندارد. بر اساس این گزارش، بیش از نیمی از بزرگسالان ایالات متحده یک یا چند بیماری مزمن مرتبط با رژیم غذایی دارند و 18 میلیون خانواده در ایالات متحده منابع غذایی ناامن دارند.

در پایان این گزارش آمده است: “شرایط سلامت مزمن مرتبط با تغذیه و پیش سازهای آنها همچنان سلامت را در طول عمر تهدید می کند.”

بعد چه اتفاقی می افتد؟

گزارش علمی دستورالعمل های غذایی را که هر پنج سال یکبار به روز می شود، ارائه می دهد. توصیه‌های روز سه‌شنبه اکنون به HHS و وزارت کشاورزی می‌رود، جایی که مقامات دستورالعمل نهایی را برای انتشار در سال آینده پیش‌نویس خواهند کرد.

از روز چهارشنبه، عموم مردم 60 روز فرصت دارند تا در مورد این راهنمایی اظهار نظر کنند. مقامات HHS و USDA یک جلسه عمومی در 16 ژانویه برای بحث در مورد توصیه ها برگزار خواهند کرد.

دکتر پیتر لوری، رئیس گروه حمایت از مرکز علم در منافع عمومی، گفت: دستورالعمل جدید، که توسط دولت ترامپ نهایی خواهد شد، با دهه ها تلاش فدرال برای کاهش بیماری های مرتبط با رژیم غذایی در ایالات متحده سازگار است.

لوری گفت: «به طور کلی، من فکر می‌کنم اینها توصیه‌های کاملاً تدوین‌شده‌ای هستند که دولت آینده به خوبی آن‌ها را اتخاذ خواهد کرد.

multiplen: