X

ماکائو با مشارکت های استراتژیک جهانی وضعیت غذا و خوراک خود را در یونسکو تقویت می کند

در 5 دسامبر 2024، دفتر گردشگری دولت ماکائو (MGTO) میزبان نشست کاری سالانه “شهر خلاق غذا و خوراک ماکائو” بود که مقامات دولتی، رهبران تجاری و نمایندگان آموزشی را گرد هم می آورد تا در مورد ابتکارات جاری شهر در شبکه شهرهای خلاق یونسکو گفتگو کنند. (UCCN). این نشست بر تلاش‌های مستمر ماکائو برای قرار دادن خود به عنوان یک رهبر جهانی در زمینه غذا و نوآوری فرهنگی تأکید کرد.

تقویت مشارکت های جهانی برای رشد پایدار

این جلسه به ریاست ماریا هلنا د سنا فرناندز، مدیر MGTO، موفقیت‌های شهر و برنامه‌های آتی را در چارچوب UCCN به نمایش گذاشت. او موفقیت «جشنواره بین‌المللی شهرهای خوراک‌شناسی، ماکائو» را برجسته کرد، رویداد مهمی که نمایندگان متعددی از شهرهای خلاق یونسکو در سراسر جهان را جذب کرد. این جشنواره به عنوان بستری برای بحث های جهانی در مورد گردشگری پایدار، میراث آشپزی محلی و نقش غذا شناسی در توسعه فرهنگی عمل کرد.

سنا فرناندز از کسب‌وکارها خواست تا از فرصت‌های موجود در UCCN برای تقویت همکاری‌های گسترده‌تر و کمک به رشد پایدار بلندمدت ماکائو نهایت استفاده را ببرند. با نامگذاری آتی ماکائو به عنوان شهر فرهنگی 2025 شرق آسیا و گنجاندن معماری به عنوان یک زمینه خلاق جدید در UCCN در سال آینده، این شهر آماده است تا پیشنهادات خلاقانه و فرهنگی خود را بیش از پیش گسترش دهد.

مشارکت جهانی و گسترش ابتکارات UCCN

MGTO همچنین مشارکت فعال خود را در فعالیت های UCCN در طول سال از جمله شرکت در کنفرانس های بین المللی کلیدی به اشتراک گذاشت. اینها شامل بیستمین سالگرد UCCN در پرتغال و افتتاحیه کنفرانس سالانه شهرهای خلاق یونسکو در تایلند بود. علاوه بر این، MGTO از هنرمندان هشت شهر خلاق طراحی دعوت کرد تا در رویداد “Light up Macao 2024” که در دسامبر آغاز به کار کرد، همکاری کنند. این رویداد برای تقویت مشارکت های بین شهری و ترویج همکاری خلاق در بخش های مختلف گردشگری، طراحی و غذا طراحی شده است.

ترویج تعالی غذا و میراث

MGTO در ادامه تعهد خود به غذا، برنامه حمایت مالی ترویج غذا “طعم ماکائو” را در سال 2024 معرفی کرد. این ابتکار برای جذب رستوران های کلاس جهانی و رویدادهای غذا در مقیاس بزرگ به ماکائو طراحی شده است و شهرت آشپزی جهانی شهر را تقویت می کند. هدف این برنامه ترویج فرهنگ آشپزی منحصربه‌فرد ماکائو و در عین حال ارتقای جایگاه آن به عنوان شهر خلاق یونسکو در خوراک‌شناسی است.

برای حمایت بیشتر از استعدادهای محلی و حفظ سنت های غذا، MGTO همچنین برنامه های آموزشی تخصصی را برای سرآشپزها و متخصصان آشپزی راه اندازی کرده است. این تلاش‌ها تضمین می‌کنند که میراث غذایی ماکائو همچنان پر جنب و جوش باقی می‌ماند و در یک زمینه جهانی به تکامل خود ادامه می‌دهد.

تقویت همکاری های محلی و بین المللی

در این نشست، نمایندگانی از موسسات دانشگاهی محلی، از جمله دانشگاه علم و صنعت ماکائو و دانشگاه گردشگری ماکائو، به رهبران صنعت از انجمن ها و استراحتگاه های یکپارچه پیوستند. بحث‌ها بر روی حوزه‌های کلیدی مانند آموزش، حفظ مهارت‌های خوراک‌شناسی، مدیریت رویداد، توسعه زیرساخت‌ها و همکاری‌های صنعتی متمرکز بود. این تلاش‌های جمعی وضعیت ماکائو را به عنوان یک مرکز نوآوری در آشپزی تقویت می‌کند، جایی که بخش‌های دولتی و خصوصی با یکدیگر همکاری می‌کنند تا آینده گردشگری خوراک‌شناسی را شکل دهند.

نگاه به آینده: چشم اندازی خلاقانه برای آینده ماکائو

با نگاهی به آینده، MGTO قصد دارد به تعامل عمیق خود با UCCN ادامه دهد و هدف آن ادغام گردشگری، فرهنگ و بخش‌های خلاق برای به حداکثر رساندن پتانسیل رشد شهر است. میراث فرهنگی غنی و موقعیت استراتژیک ماکائو به عنوان یک کلان شهر بین المللی، پایه محکمی برای گسترش بیشتر نفوذ آن در غذا و خوراک جهانی و فراتر از آن فراهم می کند.

نمایندگانی از چندین نهاد کلیدی دولتی از جمله دفتر امور فرهنگی، دفتر توسعه اقتصادی و فناوری و دفتر آموزش و امور جوانان در کنار رهبران صنعت در این نشست شرکت کردند. همکاری مداوم آنها برای اطمینان از باقی ماندن ماکائو در خط مقدم فرهنگ جهانی غذا و کمک به یک چشم انداز گردشگری پایدار و نوآور ضروری است.

از زمانی که ماکائو در سال 2017 به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی یونسکو معرفی شد، دولت SAR چندین استراتژی کلیدی را برای پرورش صحنه آشپزی منحصر به فرد شهر اجرا کرده است. نشست کاری سالانه «شهر خلاق غذاخوری ماکائو» همچنان به عنوان یک پلتفرم مهم برای همکاری عمل می کند و نقش ماکائو را به عنوان یک مقصد پیشرو غذا در صحنه جهانی تضمین می کند.

منبع:travelandtourworld

multiplen: