این مقاله را به اشتراک بگذارید
بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه ساری، افرادی که به شیرینی جات ترجیح می دهند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی، دیابت و سکته هستند.
این مطالعه که در مجله Translational Medicine منتشر شد، از اطلاعات ناشناس در مورد ترجیحات غذایی 180000 داوطلب در Biobank بریتانیا استفاده کرد و از هوش مصنوعی برای گروه بندی آنها در سه نمایه کلی استفاده کرد:
مراقب سلامتی باشید: میوه ها و سبزیجات را به غذاهای حیوانی و شیرین ترجیح دهید.
همه چیزخوار: بیشتر غذاها از جمله گوشت، ماهی و برخی سبزیجات و همچنین شیرینی ها و دسرها را دوست دارد.
دندان شیرین: غذاهای شیرین و نوشیدنی های شیرین را ترجیح می دهند و کمتر به گزینه های سالم تری مانند میوه و سبزیجات علاقه مند هستند.
تیم Surrey دادههای Biobank بریتانیا را در نمونههای خونی که در آن 2923 پروتئین و 168 متابولیت اندازهگیری شده بود، بررسی کردند تا ببینند این سطوح در هر گروه چگونه تغییر کرده است.
پروتئین ها اسب های کار بدن هستند و هر کاری از مبارزه با عفونت ها گرفته تا انقباضات عضلانی و تفکر انجام می دهند. متابولیت ها مولکول های کوچکی هستند که در طول هضم و سایر فرآیندهای شیمیایی در بدن تولید می شوند و می توانند چیزهای زیادی در مورد عملکرد بدن ما به ما بگویند. با مقایسه این پروتئینها و متابولیتهای مبتنی بر خون، محققان میتوانند تصویر واضحتری از تفاوتهای بیولوژیکی بین گروهها به دست آورند.
منبع:news-medical